O ĐORĐEVIĆ NEKRETNINAMA

 
 

Đorđević nekretnine D.O.O. je firma koja je osnovana 2012. godine u Novom Sadu. Od svog osnivanja pa do danas nastojimo da unapredimo nivo sluga koje pružamo svojim klijentima.

Posredujemo u prometu nekretnina svih vrsta :

  • - stanova
  • - kuća
  • - poslovnih prostora
  • - placeva za visokogradnju i
  • - poljoprivrednog zemljišta.


U našem je interesu da svaki klijent, kako potencijalni kupac, tako i prodavac, dobije sve neophodne informacije o nekretnini i samom tržištu nekretnina.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu stručnog kadra sastavljenog od licenciranih agenata, menadžera kao i pravne službe specijalizovane za rad sa nekretninama, temeljnoj proveri celokupne dokumentacije, pravnoj kontroli, kvalitetnim Ugovorima, zadobili smo poverenje klijenata čiji broj raste iz dana u dan.

Baza naših nekretnina ažurira se svakodnevno na našem web sajtu. Nekretnine na našoj web stranici su pouzdane zato nas kontaktirajte telefonom ili putem e-mala.

Naša najbolja reklama je Vaša preporuka.

Poslovanje Đorđević nekretnina je u potpunosti prilagođeno odredbama Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Upisani smo u registar posrednika pri Privrednoj komori Srbije, pod rednim brojem 183.Odredbe o kodeksu ponašanja

Pretraga nekretnina po šifri