ZAŠTO VAM JE POTREBNA AGENCIJA UKOLIKO PRODAJETE ILI KUPUJETE NEKRETNINU?


Sakupili ste dovoljno novca za kupovinu stana ili kuće i pred vama je večita dilema, da li angažovati agenciju za nekretnine ili se upustiti u avanturu traženja stana bez posrednika. Da bi ste doneli pravu odluku potrebno je da znate šta je posao agenta za nekretnine.

Pre svega, posao agenta je da sasluša kupca i shvati šta kupac želi. Time štedi kupcu vreme i ne nudi mu ono što ga ne zanima i što mu ne ogovara. Agent zatim pravi ponudu nekretnina prema želji kupca. U ovaj deo posla ne ubraja se samo pretraživanje nekretina u bazi podataka. Potrebno je proveriti dostupnost nekretnine, da li je nekretnina legalizovana i ima li svu potrebnu dokumentaciju, kao i ima li nekretnina sve ono što je datom kupcu potrebno. Ovim vam agent takođe štedi vreme. 

                      Poverenje se zaslužuje

                             

Videli ste, na primer, u oglasima stan koji vam se čini zanimljiv i u skladu sa vašim potrebama, agent će proveriti da li je sve to tako kao što izgleda. Sledeći korak je obilazak stanova koji vam se dopadaju, i umesto da besciljno lutate i gledate  ono što vam odgovara i što vam ne odgovara.Agent će izabrati nekoliko stanova prema vašim potrebama i mogućnostima, a koji su sigurni. Posao agenta je da dogovara sa prodavcima gledanje stanova što vam takođe mnogo olakšava. Vaše je samo da kažete termin koji vam odgovara.                                  https://ns-nekretnine.com/dunav.php

                                                                       https://ns-nekretnine.com/vip.php              

 Nakon što ste dogovorili gledanje stanova, sledeći korak je obilazak istih, što takođe radite sa agentom. Kada ste našli stan koji vam odgovara, sav preostali posao je na agentu. On će pripremiti kompletnu dokumentaciju i uz pomoć pravne službe koju poseduje agencija sve prpremiti za notara, čime dobijate maksimanu zaštitu. Dakle, kupovinom nekretnine preko agencije uštedećete vreme, novac, živce, a što je navažnije, imate siurnost.

download_1                            images                               download_2

Upišite komentar

Pretraga nekretnina po šifri