Penthaus, život na vrhu

Mnogi od nas sanjaju da imaju raskošan penthaus poput onih iz fimova. Penthaus je stan koji zauzima najviši sprat neke stambene zgrade te tako korisnicima osim soba pruža na raspolaganju i krov sa dodatnim sadržajem.

Detaljnije
KAKO DO AGENTA ?

Sakupili ste dovoljno novca za kupovinu stana ili kuće i pred vama je večita dilema, da li angažovati agenciju za nekretnine ili se upustiti u avanturu traženja stana bez posrednika. Da bi ste doneli pravu odluku potrebno je da znate šta je posao agenta za nekretnine.

Detaljnije
KAKO BRZO I USPEŠNO PRODATI NEKRETNINU

Večita dilema za one koji prodaju nekretninu , kako to brzo i dobro uraditi.Ponekad prodavci naprave i neke greške u samom startu , a posle je put do realizacije još teži i dugotrajniji.

                                                  

Detaljnije
Dunavski park u srcu Novog Sada

Godine 1895. počela je da se uređuje u centru Novog Sada zelena površina kao park. U blizini Dunava i u produžetku Dunavske ulice - otuda mu ime, a oivičen je bulevarom Mihajla Pupina s južne strane, Dunavskom ulicom sa severne, ulicama Ive Lole Ribara i Ignjata Pavlasa (Žarka Zrenjanina) sa istočne i zapadne.

Detaljnije
Povrat PDV-a kod kupovine prvog stana

Kupce prvog stana najviše zanima da li imaju prava na povrat PDV-a i kako da to pravo ostvare. Porez na dodatnu vrednost se plaća samo za kupovine stanova direktno od investitora.

Detaljnije
Duplex, potkrovlja i njihove prednosti

Šta je to duplex stan? Termin duplex najčešće koriste agenti prodaje, preciznije, to je stan na dva nivoa koji su povezani stepeništem.

Detaljnije
Jednoiposobni stanovi Novi Sad

Jednoiposoban stan je stan koji po svojoj strukturi poseduje ulazni deo , prostor za pripremanje hrane ( kuhinja ) , dnevnu sobu ,spavaću sobu , kupatilo i ponekad terasu

Detaljnije

Pretraga nekretnina po šifri